Фримпонг: Да наставимо са победама и у плеј-офу

62

Изабраници Владана Милојевића са првог места на тебили дочекали су плеј-оф. Победом над екипом Земуна фудбалери Црвене звезде су завршили регурални део првенства.

Све утакмице су тешке, нема лаких противника. Тако ни против Земуна није било лако на терену, они су, као и свака екипа која игра против Црвене звезде, дали и последњи атом снаге како би нас победили или освојили барем бод. Ми им то нисмо дозволили и са двадесет петом победом завршили смо регуларни део првенства. Знамо шта нас сада чека, циљна равнина је пред нама и даћемо све од себе да до краја забележимо још седам победа и да са нашим навијачима прославимо нову шампионску титулу – рекао је Фримпонг.

Звездин штопер на јучерашњој утакмици нашао се у нешто измењеној улози, заиграо је на месту левог бека.

Као фудбалер морате да будете спремни да играте на свакој позицији у тиму на коју вас тренер стави. Одлично радимо и припремамо се и најбоља ствар је што у сваком тренутку сваки играч из наше екипе може да истрчи на терен и покаже се у најбољем светлу.

Прва утакмица у плеј-офу нашу екипу очекује 14. априла када се на Маракани одиграва вечити дерби.

Имамо више времена да се припремимо за дерби, пријаће нам неколико дана одмора пре него што наставимо са напорним и преданим радом. До сада нисмо много размисљали о том мечу већ смо ишли утакмицу по утакмицу. Сада је на ред дошао вечити дерби, меч за који сваки играч овде зна колику тежину има и за који не треба посебно трошити речи. Ми ћемо му приступити максимално озбиљно, као што смо то радили на свакој утакмици до сада и сигуран сам да повољан резултат неће изостати – поручио је Фримпонг који је данас са саиграчима пре тренинга прославио 25. рођендан. Сви су му, уз много здравља и успеха у животу, пожелели да ове године освоји шампионску титулу.

Претходни текстЗвездине даме настављају борбу за шампионску титулу
Следећи текстОмладинци уписали нову победу