Пораз у 2. колу Првенства Србије

103

У суботу 17. марта 2018. године одигран је меч другог кола Првенства Србије за сениоре.

Меч је одигран у вечерњим сатима под рефлекторима по лепом времену, што је измамило пуно љубитеља рагбија на трибине.

Гледаоци су имали шансу да гледају одличан и веома драматичан меч. Сам резултат од 27:26 говори о томе.

Наш тим је кренуо одлично. Низале су се акције и са 3 постигнута есеја и 2 трансформације успели смо да на одмор одемо са солидном предношћу од 19:8. Партизан је постигао један есеј и претворио је једну казну.

У другом полувремену је била обрнута слика. Партизан је преузео иницијативу. И поред још једног постигнутог есеја за Звезду и успешне трансформације, домаћини су успели да постигну 3 есеја и 2 претварања што им је донело победу.

Утакмица је била неизвесна до самог краја.

БРК је у задњим секундама имао шансу да одличним продором Ђорђевића и Недељковића постигне поене за победу, али су играчи Партизана успели да се одбране. Одмах после тога је судија свирао крај утакмице у којој је екипа Партизана славила минималним резултатом од 27:26.

РК Партизан: Станић, Јоксимовић, Ничић, Крстић(капитен), Димић, Ненадовић, Глишић, Прерадојевић, Андрић, Аврамовић, Бајић, М.Љубичић, Шошић, В.дејановић, И.Дејановић, А.Љубичић, Пејовић, Савић, Срећковић, Кришан, Схуетзе, Матејић, Стаменков.
Есеји: В.Дејановић, Андрић, Шошић, Прерадојевић.
Трансформације: Андрић 2
Казне: Андрић

БРК Црвена звезда: Сретеновић, Амбруш, Мартиновић, Јоксимовић, Јаћимовић, Панић, Хебар, Мађановић, Јелић, Ђорђевић, Кисић, Садиковић, Ивановић, В.Љубичић, Недељковић, Дечермић, Николић, Протић.
Есеји: Ивановић, В.Љубичић 2, садиковић
Трансформације: Јелић 3.

Снимак утакмице:

Претходни текстЦрвено-бели отпутовали за Атину
Следећи текстСви резултати млађих категорија