Вуковић: Испунили смо први циљ

63

ККЖ Црвена звезда је савладао Краљево у првом полуфиналном мечу Купа Милана Циге Васојевића у Бањи Ковиљачи и пласирао се у треће узастопно финале.

Тренер црвено-белих кошаркашица Драган Вуковић истиче да је један од два постављена циља испуњен.

Изузетно тешка утакмица, против екипе Краљева која је кроз досадашњи део првенства показала да је веома квалитетна. Завршила је на трећем месту у домаћој лиги. Пре свега јако незгодна, искусна, шутерска екипа, а опет има и појединца Американку Бра Шај која доминира под оба коша, сада је направила 24 скока што мислим да је рекорд до сада и са којом смо имали великих проблема. Јако је брза и окретна, има брз одраз и правила нам је доста проблема. Од тога смо се тешко бранили. Кад год би нам падала концентрација, Краљево је правило серије и приближило нам се, а онда бисмо се ми нашом игром вратили. Тако смо и догурали до краја утакмице. Имали смо много кадровских проблема, имали смо доста утакмица у последњем периоду. Поставио сам два циља пред ову утакмицу. Прво је био улазак у финале, други да неке играче вратимо из повреда, а неке одморимо. Видећемо у финалу колико смо у томе успели.

И најефикаснији појединац сусрета Снежана Богићевић дели исто мишљење.

Честитам својој екипи на проласку у финале, честитам и противничкој екипи на фер и коректној игри. Испоштовали смо оно што смо се договорили у свлачионици. Имали смо јасан циљ, да победимо, и то смо остварили.

Финале је на програму од 19 часова, уз директан пренос на Аренаспорт ТВ.

Претходни текстЗвездине даме повеле у полуфиналу плеј-офа
Следећи текстФелдин МВП кола, црвено-бели у Топ 10