Нови уговор Звезде и Цептера

125

У четвртак, 15. марта, у просторијама хотела Цептер на Теразијама, потписан је уговор о сарадњу између компаније Цептер и ФК Црвена звезда.

Компанија Цептер је власник два хотела у Врњачкој Бањи, и управо је то место где ће убудуће фудбалери Црвене звезде обављати припреме. Такође, у Врњачкој Бањи ће наредног лета бити организован и Звездин камп.

Потписивању уговора присуствовали су председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић, координатор Звездине школе фудбала Владимир Цвјетићанин, као и директор хотела Цептер Ђорђе Рашић.

Две успешне компаније настављају до сада успешну сарадњу. Црвена звезда је као једну од ставки у стратешком развоју поставила и питање функционисања Омладинске школе. Направили смо значајан помак, желимо да створимо нешто што ће се одразити и у инфраструктури и што је предуслов за ставрање добрих фудбалера који ће заузети место у првом тиму Црвене звезде, као и у врху светског фудбала. Цептер је новим уговором окренут друштвеној одговорности и значај овог уговора несумњиво ће имати утицај на оно што су планови Црвене звезде у овом пољу — рекао је председник Мијаиловић.

Ђорђе Рашић је истакао да је сарадња настављена на обострано задовољство.

Овај уговор је за нас изузетно значајан, пре свега због тога што ће млади људи доћи у наше хотеле, где ће добити адекватну најбољу услугу, исхрану, чисту воду, као и друге производе за које можемо рећи да су медицински. Верујем да ћемо помоћи Црвеној звезди да се врати на стазе старе славе. И Звезда и Цептер су светски познати бренодви и ту смо да једни другима помогнемо, а надам се да ће то донети користи и самој Врњачкој бањи. Имамо два хотела и трећи у изградњи. Са председником општине је договорено да терени буду завршени до краја маја, тако да ће Звезда као светски шампион бити први клуб који ће испробати те терене. Верујем да ћемо сви бити задовољни. Верујем и да ће сарадња бити настављана дуги низ година. Ово је прва година у којој ћемо угостити младе Звездине играче и верујем да ће то постати константа и да ће сви ти клинци једног дана постати и светски играчи — рекао је Рашић.

Већ дуги низ година Црвена звезда је организатор кампова на којима дечаци имају прилику како да нешто науче од тренера који су запослени у Црвеној зевзди, тако и да покажу свој таленат и евентуално постану део Омладинске школе ФК Црвена звезда. Број дечака је све већи, а о томе је говорио Владимир Цвјетићанин.

Желим да се захвалим свима који су својим ангажманом дали подстрек Омладинској школи Црвене звезде. Дошли смо до тога да наш клуб и овако велика компанија помогну наше пројекте. Ми имамо наше кампове и у Чатежу у Словенији, и на Јахорини, а посебан акцента бих ставио на камп у Врњачкој бањи. Желимо да уз помоћ компаније Цептер повећамо број полазника. Све наше припреме одржаћемо у Зептеровим хотелима, тамо ћемо имати и фантастичне услове. Рекао бих и да смо дошли до импозантног броја учесника у нашој омладинској школи, чак 5% дечака је дошло након кампова, а надам се да ће после оваквог уговора још и више њих бити. Зато позивам све да узму учешћа у нашем кампу., а верујем да смо овим допринели и спортском развоју Врњачке бање — рекао је Цвјетићанин.

Промотери Звездиног кампа су и првотимци Срђан Бабић и Славољуб Срнић, Звездино дете и фудбалер који је недавно одиграо 100. утакмицу у дресу Црвене звезде. Управо тим поводом, Срнић је од председника клуба добио на поклон урамљени дрес са бројем 100.

Претходни текстДруги меч полуфинала плеј-офа у петак у Новом Саду
Следећи текстРапсодија Црвене звезде у увертири за плеј-оф АБА лиге