Милојевић пред четвртфинале Купа

62

У среду, 14. марта, биће настављено такмичење у Купу Србије. Црвена звезда ће у четвртфиналу гостовати екипи Мачве.

Утакмица је на програму од 15,30, а шеф стручног штаба Владан Милојевић изнео је своја очекивања пред новинарима.

Чека нас утакмица коју играмо са Мачвом у Шапцу, у правом спортском граду. Мачва се налази тамо где припада, у самом врху српског фудбала. Нису мењали „ростер“, старији су за шест месеци у Суперлиги, играју јако добро, са врло добрим тренером господином Анчићем. Екипа коју веома поштујемо. Ово је само прва од две утакмице које ћемо играти у Шапцу наредних дана, не бих да понављам шта су наши циљеви. Очекујем подршку навијача који ће нам бити ветар у леђа и носити нас током целе утакмице. Игра се само једна утакмица, Куп је тбог тога тешко такмичење. Не знам да ли ће Мачва играти другачије сутра у односу на недељу, али познавајући их мислим да ће размишљати о првој наредној. Ми такође размишљамо само о сутрашњој утакмици – рекао је Милојевић.

Наш тренер верује да су сви из претходних утакмица извукли неке поуке.

Ове недеље играмо практично на два фронта, у купу и Суперлиги. Не бих имао шта посебно да додам у односу на конференцију после меча са Напретком. Такве ствари се дешавају и у фудбалу и у животу. Причали смо, момци су паметни и верујем да ће се резултати видети већ у следећој уткамици. Можда је и утакмица против ЦСКА имала утицаја на одређени пад у игри. Ми смо у Москви имали две стопостотне шансе и нисмо дали гол, а да јесмо, можда би сада све било другачије. Не мислим да су нападачи заборавили да дају гол. Десило нам се да примимо два гола из две шансе и то у последњим минутима. Радићемо на томе, увек морате да радите. Све екипе у другом делу су много јаче него екипе у првом делу. Ово је циљна равнина, први део првенства вам је као прво полувреме, можете да утичете на нешто, други део првенства је пешчаник који се окреће и време истиче.

Тренер Црвене Зведе после данашњег тренинга имаће јаснију слику о кадровској ситуацији.

Истина јесте да у првом делу нисмо имали оволико кадровских проблема. Углавном сам имао цео тим на располагању. Сада постоје проблеми са повредама, а опет, то је тако, морамо са тим да се носимо. За Савића ћемо данас добити дијагнозу, као и за Бена, нећемо ризиковати са њима. За Доналда сте добили званично саопштење. Понављам, нећемо ризиковати, битно ми је да су сви добри и здрави, тада сам најсрећнији — закључио је тренер Милојевић.

Претходни текстСигуран старт на почетку сезоне
Следећи текстОдржан скуп повереника Сектора за чланство