Звездине пионирке освојиле осмомартовски турнир

349

Пионирке ККЖ Црвена звезда освојиле су традиционални турнир „КСБ за 8.март“, који се одржао у хали „Визура спорт“ у Земуну.

Након тродевног одмеравања снага четири тренутно најквалитетније екипе у пионирској конкуренцији на нивоу града Београда, ККЖ Црвена звезда је била најубедљивија и без пораза освојила још један у низу традиционалних осмомартовских турнира под покровитељством Градског секретаријата за спорт и омладину а у организацији Кошаркашког савеза Београда.

Најмлађе наде Црвене звезде су у конкуренцији ЖКК Рас, ЖКК Арт Баскет и ЖКК „Girl Basket“ заузеле 1.место и примиле медаље и пехар од Новка Јанковића, члан Председништва КСБ и Драгане Контић, председника Скупштине КСБ и координатора за регион Београд у КСС.

Најбоља играчица финалне утакмице је Марија Авлијаш, чланица ККЖ Црвенa звезда, награду јој је уручила Драгана Контић, а Ружица Карић, тренер пионирске селекције ККЖ Црвена звезда је најбољи тренер. Награду јој је уручио Зоран Нинков, дугогодишњи спортски радник и бивши интернационални кошаркашки судија, овом приликом делегат турнира.

Испуњена хала „Визура спорт“ имала је прилику да види најмлађе наде на једном месту. Честитамо свим учесницима и видимо се наредне године на истом месту.

Претходни текстСвечано отварање нових терена!
Следећи текстЗвездине даме у полуфиналу