Милојевић: Лепа прилика да попунимо стадион

59

Утакмице 25. кола Суперлиге биће одигране сутра. До одлагања је дошло због неповољних временских услова, и све екипе па самим тим и екипа Владана Милојевића, добиле су неколико додатних дана за припреме и одмор.

Улаз на ову утакмицу која се у суботу од 16,30 часова игра на Маракани биће бесплатан за све навијаче који са собом понесу Звездин шал. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић нада се већем броју навијача.

Oве недеље смо имали мало више времена и сутра настављамо где смо стали. Утакмица ништа лакша нити тежа него све остале које играмо. Вождовац је само још једна у низу екипа која долази из гоњег дела табеле и која ће нам бити противник и у плеј-офу. То је млада, полетна екипа која је знала у прошлости да нам направи доста проблема, поготово у тој прошлогодишњој утакмици, знамо шта се све издешавало на крову. То значи да је то екипа која жели да игра фудбал. За нас је добро да немамо повређених играча, на све могу да рачунам и видећемо у ком ћемо саставу да изађемемо. Улазимо у низ од пет утакмица које ћемо играти у ритму среда-недеља. Лепа прилика да дође публика да подржи ове момке у што већем броју да нам пружи подршку за сутрашњу утакмицу — рекао је Милојевић.

Разлика између Црвене звезде и најближег пратиоца повећана је на 11 бодова.

Али, то у суштини није 11 бодова. Не утиче разлика на таљбели на нас, ми не можемо да правимо калкулације. Желимо да будемо оно што јесмо, да дамо све од себе на свакој утакмици и радимо оно што треба, а уједно и растемо из утакмице у утакмицу. Што се тиче разлике, не размишљамо о њој, рекао сам играчима пред почетак да крећемо од нуле, и рачуни се своде на крају. То сад у овом тренутку делује много, али после дељења бодова неће бити и нисмо оптерећени тиме.

У наставку сезоне Црвена звезда ће и дефинитивно играти без Ричмонда Боаћија који је отишао у Кину.

Мислим да је Боаћи играч који је доста дао Црвеној звезди. Играч из иностанства који је ушао у срца навијача, и уопште људи у клубу. То су лепе ствати. Велики профеционалац, џентлмен у сваком погледу, на крају крајева то му се и вратило на најбољи начин. Живот тече даље. Ма какав да је професионалац, са друге стране је био мало и оптерећен око свега овога у последње време и јуче смо причали, показала се та његова велика љубав, дошао је и поздравио се са свим играчима, и то је нешто што је лепо, када оставите траг. Носићемо га у срцима, желимо му пуно здравља, а остало ће се показати. Он иде у озбиљну лигу, а ми се окрећемо даље — похвалан је био Милојевић.

Ненад Милијаш је током припрема у Анталији најавио могућност завршетка каријере на крају сезоне.

Милијаш је буквално моја десна рука, сматрам га великим играчем, капитеном, мојим замеником или како год хоћете да то назовете. Мислим да смо сви срећни што имамо Микија код нас, он сваким даном показује колики је Звездаш. Желим му да је превасходно здрав, а од њега самог ће зависити да ли ће хтети још да игра, а ја сам убеђен да може. Све ће од њега зависити. Јако сам срећан што имам таквог играча у екипи — рекао је Милојевић.

Претходни текстЗвезда ТВ | Боаћи за понос!
Следећи текстЦрвена звезда прославила 73. рођендан!