Звезда и Гаспром Њефт наставили сарадњу

90

Црвена звезда је продужила уговор о сарадњи са компанијом „Гаспром њефт“.

Оно што је најавио генерални директор руске компаније Александар Дјуков приликом своје посете нашем клубу у октобру прошле године, сада је реализовано. Након свечаног отварања куполе Храма Светог Саве, на којој је израду мозаика такође финансирао руски гигант, одржан је састанак руководства„Гаспром њефт“ и нашег клуба, на коме је озваничен наставак сарадње до 2020. године!

Уговор су потписали председник Управног одбора, генерални директор ЈАД „Гаспром њефт“ Александар Ђуков и председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић, у присуству генералног директора Нафтне индустрије Србије Кирила Тјурдењева, генералног директора нашег клуба Звездана Терзића и министра енергетикеу Влади Републике Србије Александра Антића.

Ми подржавамо клуб већ много година, а такође активно доприносимо васпитању младих талената за српски фудбал. ФК Црвена звезда даје одличне спортске резултате, како у националном првенству, тако и на европској сцени. Склапање новог споразума је сасвим логичан наставак наше сарадње са клубом – изјавио је председник Управног одбора, генерални директор ЈАД „Гаспром њефт“ Александар Дјуков.

Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић се захвалио компанији „Гаспром њефт“ за поверење које она наставља да указује клубу.

Иза нас је осам година успешног рада, а сада смо обезбедили и пуних десет година сарадње. Компанија „Гаспром њефт“ је била заједно са клубом у за њега најтежа времена и сада је са нама, када се у пуном сјају враћамо на европску арену. Верујем да ће наша сарадња, као и раније, јачати из годинеу годину и ми ћемо наставити заједно да радимо на реализацији многобројних пројеката на обострану корист. Ово је одлична вест не само за нашу вишемилионску армију навијача, већ и за српски спорт у целини – изјавио је после потписивања уговора Светозар Мијаиловић.

Претходни текстПочиње нови Евролигин турнир у организацији Црвене звезде
Следећи текстЗвездине легенде подржавају екипу