Тренинг по московском снегу

64

Фудбалери Црвене звезде допутовали су нешто после 14 часова по локалном времену у Москву где их сутра од 20 сати очекује реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе против екипе ЦСКА.

Наше првотимце по доласку у руску престоницу дочекале су крупне снежне пахуље и температура од минус шест степени. Након лета који је трајао два часа и 30 минута експедиција Црвене звезде упутила се ка хотелу пробијајући се по уобичајеној гужви на московским улицама. Померајући се неколико метара у минуту, првотимци су могли да из аутобуса мало боље упознају руску метрополу. Иако је снег падао улице су биле потпуно очишћене, а карактеристичне руске зграде и споменици украшени белим снежним покривачем смењивали су се поред пута.

После заслуженог одмора у хотелу фудбалери Црвене звезде упутили су се ка тренинг центру ЦСКА. Стручни штаб искористио је тренинг у термину одигравања утакмице како би екипа осетила услове у којима ће сутра изаћи на мегдан московској екипи. На почетку тренинга падао је изузетно јак снег, а температура је износила минус осам степени. Судећи по смеху и шалама које су се могле чути на терену нашим првотимцима руска зима не пада тешко. Добро расположење у екипи додатно је подигла игра рукомета по нешто измењеним правилима, где су се наши фудбалери одлично показали. Преостало време искористили су како би увезбали завршне финесе за сутрашњу утакмицу.

За сутра се у време одигравања меча на „ВЕБ арени“, стадиону ЦСКА који је отворен 2016. године, очекује температура од -14 степени.

Претходни текстМилојевић: Прилагодићемо се условима
Следећи текст„Господо“ ко је оскрнавио „Жућкову левицу“?