Савић: Гол у гостима доноси превагу

61

Звездин штопер Вујадин Савић, након што је његова екипа одиграла први меч са московским ЦСКА 0:0, истиче да је задовољан чињеницом да је део једне од најбољих одбрана у Лиги Европе у овом тренутку.

Задовољан сам јер нисмо примили гол, то је изузетно битно у овој фази такмичења где се играју два меча. С обзиром на то да смо играли код куће та чињеница има још већу тежину. Уколико постигнемо гол на гостовању у Москви, а сигуран сам да хоћемо, бићемо много ближи проласку него ЦСКА – рекао је Савић.

Звездин штопер благу предност у реваншу даје својој екипи.

Као што је то био случај и пре ово утакмице мислим да су шансе у реваншу 50:50, с тим што бих сада због резултата у првој утакмици нама дао малу предност. У Москви јесте хладније него код нас, али не можемо да причамо о времени и да се обазиремо на њега, какви год да су услови ми морамо да пружимо максимум, да сачувамо мрежу и дамо гол за пролазак даље.

Нису изостале ни похвале на рачун навијача који су на јучерашњој утакмици подржавали нашу екипу.

Атмосфера је била феноменална, можда је лоше време спречило навијаче да испуне стадион до последњег места, али заиста су нам била фантастична подршка и ветар у леђа и хвала им много на томе.

Изабранике Владана Милојевића овог викенда утакмицом против Јавора на Маракани очекује почетак пролећног дела Суперлиге Србије.

Већ од данас потпуно смо концентрисани на домаћи шампионат, јер знамо да нам је то приоритет, а након сусрета са Јавором поново ћемо се фокусирати на сусрет у Лиги Европе са ЦСКА – поручио је Савић.

Претходни текстЛесор кандидат Евролиге за „Звезду у успону“
Следећи текстЦрвено-бели од среде у Нишу