Боаћи: Победе поклон за рођендан

66

Црвена звезда одиграла је прве две пријатељске утакмице на припремама у Турској и забележила две победе. Звездин нападач Ричмонд Боаћи, који је играо у другом сусрету против Динама из Бреста, истакао је да је изузетно задовољан због победе од 2:0 над квалитетним ривалом.

Пре свега захвалан сам Богу што нам је дао снаге да победимо ову утакмицу. Знате да наши играчи увек дају све од себе. Данас су сви играли у свом најбољем издању и то нам је донело победу. Као што увек кажем ниједна утакмица није лака. Динамо је добра екипа из Белорусије, мислим да су прошлу сезону завршили на четвртом месту. Ипак, ми увек дајемо све од себе јер у свакој утакмици желимо да победимо. Верујем да ћемо наставити са победама када првенство почне. Желимо да остварујемо победе без примљеног гола – рекао је Боаћи.

Боаћи је, са двојицом новајлиа учествовао у акцији код другог гола. Одлично је упослио Хајдина који је пронашао Бена и тако је Звезда поставила коначан резултат.

Спреман сам да играм са сваким играчем који дође у Звезду. Могу да играм било коју улогу и да се крећем добро са сваким саиграчем. Пре утакмице увек кажем како ћу се кретати на терену, саиграчи ми кажу како желе да играмо и добра комуникација нам све олакшава. Мислим да је комуникација Бена и Хајдина са екипом одлична.

Звездин нападач задовољан је тренутном формом своје екипе, као и личним учинком на тренинзима и пријатељским утакмицама.

Увек дајем најбоље од себе и Бог ми помаже у томе. Нажалост данас нисам успео да дам гол, иако сам то много желео, али то је део фудбала. Не можете сваког дана да постижете поготке. Увек сам спреман и увек сам онај исти Боаћи каквог ме сви знају. Бог је увек први, а ту су и скромност, одлучност, послушност и поштовање. То је мој мото у фудбалу.

Боаћи је данас прославио 25. рођендан и рекао да му је његова екипа дала најлепси поклон у виду две победе.

Заиста нисам ни знао да ми је рођендан док се нисам пробудио и видео много порука са најлепшим жељама. Заборавио сам, али срећан сам што сам напунио 25 година. Мислим да ће ово бити једна од најбољих година. Данас је 28. а то је број који ми увек доноси срећу. Видећемо како ће бити – поручио је Боаћи.

Претходни текстПораз у финалу, јуниори Црвене звезде други на Ф4 АБА лиге
Следећи текстКрстичић: Фантастични Звездини омладинци