Милић: Време је за голове

47

Фудбалери Црвене звезде успешно су стартовали други део зимских припрема у Турској. Наши играчи уживају у одличним условима и, како истиче Немања Милић, добро расположење помаже им да што боље функционишу и терену.

Време је одлично за тренирање, прија нам ових 16 степени. Леп је амбијент за рад, услови у хотелу су одлични, терен је фантастичан. Атмосфера међу играчима је увек позитивна, где год да смо и колико год напорно да радимо. Наша екипа је састављена од изузетно добрих и позитивних момака тако да уживамо у раду – рекао је Милић.

Звездин крилни нападач налази се у одличној форми, а то је потврдио на пријатељском мечу против БАСК-а, на коме се и уписао у листу стрелаца.

Сваки гол је важан, невезано од имена противника или типа утакмице. Добра игра много значи за самопоуздање и драго ми је што је на почетку припрема лопта ушла у мрежу, сигурно да ће ми то бити подстрек за даљи рад.

Фудбалере Црвене звезде у недељу очекују две пријатљске утакмице, од 15 часова са Судувом из Литваније и од 18 сати са Динамом из Бреста.

Пре свега одлично радимо и тренирамо и то се мора одразити на игру. Сваку утакмицу, небито да ли је она пријатељска, првенствена или у Лиги Европе, схватамо максимално озбиљно и приступамо јој на исти начин. Мислим да сутра не би требало да имамо поблема и да ћемо оба меча решити у своју корист – поручио је Милић.

Претходни текстОдрађен први тренинг у Турској
Следећи текстАлимпијевић тренер кола, Енис у најбољој петорци