Бен: Ово је само почетак

84

Звездину победу у пријатељском сусрету са екипом БАСК-а обележио је дебитантски наступ и први гол новајлије Бена.

Осећао сам се одлично данас на терену, веома је важно за екипу да на почетку успоставимо добар ритам и да побеђујемо. Прошло је много времена од када сам последњи пут одиграо свих 90 минута, зато је овај сусрет за мене посебно важан. Одлично сам се разумео са саиграчима. Наравно, биће нам све лакше како време буде пролазило и када се још мало уиграмо. Надам се да ће наредне утакмице бити све боље – рекао је Бен.

Након одличне асистенције младог Вељка Николића Звездин новајлија је у 87. минуту затресао мрежу БАСК-а.

Јако сам срећан што сам успео да постигнем погодак, први у црвено-белом дресу и тиме употпунио радост због прве победе. Када дате први гол после долазе и остали много лакше. Ово је само почетак, дошао сам у Звезду како бих постигао много погодака. Борићу се сваког дана, даваћу свој максимум и трудићу се да што више пута савладам противничке голмане.

Бен већ сада има огромну подршку Звездиних навијача.

Подршка навијача је много важна, уз њих је све могуће. Пресрећан сам због љубави и подршке коју већ сада добијам од наших навијача, они ми много олакшавају и помажу ми да играм на врхунском нивоу. Навијачи овде су изузетно ватрени и надам се да ће се наша љубав наставити.

Изабраници Владана Милојевића сутра у јутарњим часовима крећу пут Анталије на завршни део зимских припрема.

Још увек се повезујемо на терену и упознајемо једни друге. На другом делу припрема у Турској ћемо се сигурно још боље упознати и разумети. У томе ће нам много помоћи и пријатељске утакмице. Желимо да победимо сваки меч, то ћемо показати чим следећи пут истрчимо на терен у недељу – поручио је Бен.

Претходни текстЦрвена звезда – БАСК 4:1 (3:1)
Следећи текстСтојковић: Добили смо добра појачања