Преузмите Звездину апликацију за мобилне телефоне

348

На најрадоснији хришћански празник Божић као поклон свим звездашима стигла је званична апликација фудбалског клуба за паметне телефоне.

Сви ви који користите Андроид и иОС од данас можете боље и брже пратити сва дешавања везана за Црвену звезду. Врло једноставно можете преузети апликацију на вашем телефону, а затим је још једноставније користити и тако видети све оно што вас интересује о вољеном клубу.

Осим најновијих вести, распореда утакмица и табеле, ту су и сви детаљи о нашем играчком кадру, а истичемо и још две опције које ће вам олакшати праћење свега што је везано за наш тим.

Приликом преузимања или у подешавањима апликације лако можете активирати “Пуш нотификације“ и тако међу првима сазнати најновије информације о Црвеној звезди.

Да би ту вест видели и други, омогућили смо и врло једноставно дељење путем свих друштвених мрежа и осталих апликација на вашем телефону, кликом на дугме “Подели“.

Наравно, ова Звездина апликација пратиће све ваше реакције, као и трендове па ће у складу са тим стално напредовати и мењати се како би што боље свима вама приближила црвено-бели свет.

Корисници Андроид мобилних телефона могу је преузети ОВДЕ, док сви они који користе iOS оперативни систем треба да кликну ОВДЕ.

Претходни текстЦрвено-бели у Подгорици, следи дерби АБА лиге
Следећи текст„Eurohoops“: Алимпијевић и Рочести обележили коло ЕЛ