Хуманитарни новогодишњи коктел ветерана

53

Ко једном постане део Црвене звезде он никада не одлази од ње. То су још једном показали наши ветерани који су и ове године организовали традиционално новогодишње дружење.

Ово дружење има посебан карактер јер су и ове године ветерани нашег клуба окупили породице својих преминулих чланова, и на тај начин још једном показали да се старају о њима као и то да Звездини фудбалери никада не могу бити заборављени.

Супруге Звездиних преминулих играча врло радо су се и ове године одазивале на позив да заједно обележе крај успешне године и да се кроз пријатно дружење присете оних који су оставили велики траг у Црвеној звезди и који ће заувек остати део славне историје нашег клуба. Посебну захвалност истакла је супруга некадашњег Звездиног голмана Бошка Кајганића.

Овакве ствари могу да приреде само велики клубови, који имају дугу и успешну традицију као Црвена звезда. Годинама уназад долазимо на ово лепо окупљање са ветеранима, као и са супругама некадашњих играча што је заиста за похвалу и што потврђује репутацију коју Звезда има као изузетно велики клуб. Пресрећна сам што сам део ове породице и што људи у клубу и данас мисле на оне који су некада били део Звезде и преносили њену славу, а који данас нису са нама. Мој супруг је нажалост настрадао пре 40 година, а ја сам данас овде јер Звезда не заборавља своје фудбалере ни после толико времена. То је заиста леп гест вредан поштовања. Ово може да уради само истински велики клуб. Свима нама много значи ово окупљање јер се осећамо као део Црвене звезде. Сви пратимо наш клуб, навијамо и радујемо се успесима. Увек смо уз клуб, као што је и он увек уз нас – поручила је Биљана Кајганић.

Наравно, и овог пута ту су била и велика имена нашег клуба попут Владице Поповића, Станислава Карасија, Јована Кулета Аћимовића, Милоша Шестића, Здравка Боровнице и многих других.

Изузетно ми је драго што смо се и ове године окупили како бисмо обележили „Дан сећања“ на наше играче који нажалост нису више са нама. Изузетно смо поносни што је ово постала лепа традиција и што на још један начин доказујемо да Црвена звезда заиста јесте велика породица – рекао је Александар Марковић, секретар секције ветерана Црвене звезде.

Супругама којима је помоћ потребна секција ветеран додељује и новчану помоћ и труди се да им покаже да на наш клуб могу у сваком тренутку да рачунају.

Ово дружење завршено је уз жељу да у наредној години Црвена звезда настави да ниже победе и буде још успешнија.

Претходни текстПожурите по карте!
Следећи текстНовогодишњи митинг АК Црвена звезда