Милојевић и званично најбољи

51
Звездин шеф стручног штаба добио је веома лепо признање од ФСС.

У традиционалном децембарском избору Фудбалског савеза Србије за тренера године, ове године није било велике дилеме.

За најбољег тренера у 2017. години проглашен је тренер нашег клуба Владан Милојевић. Милојевић је за свега пола године успео да постигне резултате које готово да нико није очекивао. Црвена звезда је дочекала своје прво пролеће у Европи након 25 година, а поред тога Милојевићеви фудбалери заузимају прво место на табели Суперлиге са девет бодова предности у односу на најближег пратиоца.

Црвена звезда је једини клуб у 2017.години који на стадиону „Емирати“ у Лондону није примио гол. Такође, Црвенa звезда је први клуб у историји који је успео да се пласира у шеснаестину финала неког европског такмичења, а да је то такмичење започео у првом колу квалификација. Одбрана Црвене звезде је међу најбољим у Европи.

Све су то подаци за које велике заслуге има и Звездин тренер Милојевић, који је своју награду примио у недељу, 24. децембра на свечаности у хотелу „Crown Plaza“. Управа нашег клуба није била позвана на свечаност, па је у клубу одлучено да се у част тренера Милојевића организује посебан ручак на којем је најбољем тренеру у 2017. години честитано на великом признању.

Претходни текстПрвотимци Црвене звезде посетили Свратиште
Следећи текстМеталопластика – Црвена звезда 30:34 (15:17)