Лукић: Против Јединства за 2. место

73

Прву од три утакмице, у само шест дана, одбојкашице Црвене звезде и Јединства играју у суботу (19 часова) у Старој Пазови у оквиру 11. кола БПШ Суперлиге Србије.

Црвено-беле против Јединства очекује прво дуел у Суперлиги, а потом ће исти ривали одмерити снаге и у полуфиналу Купа Србије. Црвена звезда и Јединство су одиграли један меч ове сезоне, у 2. колу Суперлиге, када је наш тим славио са 3:1, по сетовима 25:18, 25:13, 12:25, 25:19.

У наредних недељу дана играћемо три утакмице са Јединством и биће изузетно тешко. Сви знамо колико је тешко победити једног противника више пута у тако кратком периоду. Познајемо их добро и стварно су добра екипа. Подигли су своју игру на виши ниво и играју боље него у првом делу првенства. Очекује нас припрема утакмице, па ћемо видети одакле највише прете. Убеђена сам да нас очекује изузетно квалитетна утакмица. То је уједно и борба за 2. место на табели Суперлиге. Добро тренирамо, добро радимо и спремне смо за предстојеће изазове – изјавила је Николина Лукић, капитен црвено-белих.

Утакмица 11. кола БПШ Суперлиге Србије између Јединства и Црвене звезде игра се у суобту 23. децембра од 19 часова у Хали спортова у Старој Пазови. Меч ће судити Станислава Симић и Биљана Милинковић.

Претходни текстЈуниори освојили престижни турнир у Прагу
Следећи текстГмитровић: Меч са Војводином је увек дерби