Срем у петак гостује одбојкашицама Звезде

64

Одбојкашице Црвене звезде у петак (19 часова) дочекују екипу Срема у 10. колу БПШ Суперлиге Србије.

Први круг такмичења у Суперлиги је завршен и црвено-беле су оствариле 7 победа и два пораза. Налазе се на 3. месту на табели, а у првом мечу другог круга такмичења дочекују Срем који су у 1. колу на гостовању савладале са 0:3, по сетовима 14:25, 18:25, 19:25.

Пре свега битно је да други круг такмичења почнемо победом, као што смо то урадиле и на почетку сезоне. Екипа Срема до сада није много показала, али не смемо да се опустимо и да их потценимо. СВакако је да ће против нас играти мотивисано, јер свака екипа има велику жељу да победи Црвену звезду. Морамо озбиљно ући у меч и онда можемо да очекујемо и победу – изјавила је Александра Степановић, либеро црвено-белих.

Након 4 године за Црвену звезду је наступила Ана Бјелица која је ове године са репрезентацијом Србије освојила ЕВропско првенство.

Њен повратак нам много значи. То је велика ствар за нашу екипу, али и за саму Суперлигу. Она је репрезентативка Србије која је годинама играла у иностранству и њено искуство ће нам веома пуно значити – истакла је Степановићева.

Утакмица 10. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Срема је на програму у петак 15. децембра од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улзу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Милан Милошевић и Светлана Зотовић.

Претходни текстЗвездаши пред одмор: Полусезона за памћење
Следећи текстНедеља гостовања, прва станица Валенсија