Јовељић: Живео сам за овај тренутак

58

Данашњу победу над Борцем из Чачка од 3:0 заувек ће у најлепшем сећању чувати Звездин млади нападач Дејан Јовељић, који је уписао први наступ за „А“ тим Црвене звезде.

Пресрећан сам, мислим да не постоје речи којима може да се опише овај осећај. Захвалио би се тренеру Милојевићу, као и читавом стручном штабу на шанси коју су ми пружили. У Црвеној звезди сам већ десет година и од првог дана када сам дошао живим за овај тренутак. Данас су ми се снови остварили, уписао сам прву утакмицу за Звезду и такође морам да се захвалим навијачима који су направили сјајну атмосферу пред мој улазак и подржали ме аплаузом – рекао је Јовељић.

Звездин млади нападач нада се да је ово само почетак успешног пута у црвено-белом дресу.

Одлично сам се осећао на терену, пресрећан сам био све време. Сигурно је другачији осећај него када играте за омладинце, али већ дуго тренирам са овим момцима и није нам било тешко да се разумемо на терену. Надам се да ћу од пролећа добијати шансу на утакмицама, на мени је да радим и да се трудим, а на шефу је да процени када треба да играм. Ја ћу дати све од себе да остваримо што боље резултате.

Дејан Јовељић је у екипи омладинаца постио чак 33 голова од почетка полусезоне.

Тренер Милојевић ми је честитао и пожелео ми је срећу у наставку сезоне. Сигурно су му моји голови из омладинаца били један од показатеља да заслужујем ову шансу и пресрећан сам што сам је и добио.

Јовељић је још једном потврдио да одлична атмосфера влада у Звездиној свлачионици.

Велику захвалност дугујем и својим саиграчима који ме све време подржавају и који су ме бодрили на терену. Сви су ми честитали, а ја бих волео да овом приликом честитам Пешићу и Аџићу на фантастичним головима који су постигли – поручио је Јовељић.

Претходни текстПешић: Осећам се одлично у Звезди
Следећи текстЦрвено-беле у Крагујевцу уписале 10. победу у ЖКЛС