Рапсодија Јовељића!

58

Омладинци Црвене звезде забележили су нову победу, а нападач Дејан Јовељић постигао чак шест голова!

Невероватну форму, таленат, али и класу када је у питању његов узраст, Дејан Јовељић показао је и у утакмици против Радничког из Пирота. Гости из Пирота нису имали решења за нашег младог нападача који је након данашње утакмице стигао до нестварне бројке од 30 голова, из само 13 утакмица колико је одиграо за омладинце ове јесени!

Црвена звезда је на овај начин сигурно задржала прво место на табели, а преостало је да се одигра још једно коло пре него што наступи зимска пауза. Уколико забележи тријумф и на том мечу, Црвена звезда ће презимити на првом месту на табели.

Ето данас сам постигао шест голова, наместило се тако, а могао сам и још да постигнем, али задовољан сам. Наравно, најбитније је да побеђујемо и даље. Тридесет голова на тринаест утакмица, лепа статистика, али кажем већ ко зна који пут, није битно колико ћу голова дати, важно је да се титула освоји. Мало ми је и жао што се следеће недеље завршава ова полусезона у Омладинској лиги пошто нам баш добро иде, али надам се да ћемо тако наставити и у пролећном делу – рекао је Јовељић.

Омладинци: Црвена звезда – Раднички Пирот 7:2 (3:1)

Терен: На Ади Циганлији
Судија: Јелена Међедовић
Стрелци: Јовељић у 20′, 37′, 46′, 54′, 57′, 84′, Босић у 40′ за Црвену звезду, а Раденковић у 43′ и Милојковић у 70′.

Црвена звезда: Гордић, Јанковић (од 70′ Костић), Терзић, Томић, Ераковић (од 58′ Којић), Јокић, Босић (од 59′ Станојев), Ковач, Николић (од 84′ Ђорђевић), Гаврић (од 81′ И. Илић), Јовељић.

Раднички: Цветановић, Николић, Каменовић (од 81′ Ћирић), Тричковић, Дивљачки (од 58′ Милојковић), Цветковић, Ђорђевић (од 81′ Филиповић), Раденковић, Лучић, Јовановић, Богдановић (од 58′ Петровић, од 81′ Јовановић).

Претходни текстНа данашњи дан рођен је Рајко Митић
Следећи текстЦрвена звезда стигла у Задар