Фримпонг: Верујем у победу у Чачку

57

Фудбалери Црвене звезде могу да се похвале чињеницом да имају најбољу одбрану на свету. Овај невероватан успех је заслуга читаве екипе, али он посебно годи момцима из дефанзивне линије.

Тај податак је заиста невероватан, оставити најуспешније светске клубове иза себе није мала ствар. Не могу да кажем да је то заслуга само нас у одбрани, сви у екипи смо заједничким снагама успели да сачувамо своју мрежу. Под једнако важна је и улога стручног штаба који сваког противника анализирају до танчина и припреми перфектну тактику. Нама није тешко да је на терену касније то спроведемо у дело – поручио је Фримпонг.

Звездин штопер је истакао да верује у победу своје екипе на мечу осмине финала Купа Србије против Борца.

Већ размишљамо о сусрету у Чачку и припремамо се. Идемо утакмицу по утакмицу, још на почетку сезоне шеф нам је рекао да је тај начин размишљања једини пут до успеха. Врло је битно што је у нашој свлачионици увек иста атмосфера, небитно да ли играмо првенствени дуел, утакмицу у Купу или у Европи. Сви смо максимално мотивисани да се добро покажемо на сваком мечу. Против Борца у среду идемо на победу и сигуран сам да ћемо је и остварити, као што увек и урадимо.

Фримпонг се, након паузе због повреде, вратио екипи на мечу у Земуну.

Сада ми је најважније да сам здрав, повреде су иза мене и могу да тренирам пуним интензитетом. Већ смо се вратили врло озбиљном раду након неколико дана паузе. Потпуно смо фокусирани на оно што нас очекује у наставку првенства, радимо напорно како бисмо наставили са одличним резултатима које смо бележили до сад. Морам да приметим да смо сви у свлачионици пуни позитивне енергије и срећни што смо се вратили раду, досадно је без тренинга и утакмица. Лично уживам у фудбалу и једва сам чекао да поово поченмо да тренирамо.

Звездин штопер истакао је да одлична атмосфера у свлачионици доноси добре резултате.

Припемам се као да ћу играти сваки меч, а на шефу је да одлучи ко ће добити шансу. Свесни смо да је сваки играч из наше екипе толико добар да заслужује да игра. Има нас двадесет и седморо, ко год добије шансу увек је искористи на најбољи могући начин. Подржавамо једни друге и влада сјајна атмосфера у екипи – поручио је Фримпонг.

Претходни текстНема одмора, следи ФМП
Следећи текстЗвезда ТВ | Најбоља одбрана на свету