Одржано тестирање деце на Ади

74

ФК Црвена звезда је у четвртак, 9. новембра, одржао званично тестирање дечака на Ади Циганлији.

Црвена звезда је клуб који мисли, и мора да мисли на будућност. Поред јачања Омладинске школе, Црвена звезда се труди и да у најмлађим узрастима окупи најталентованије дечаке из целе Србије.

Управо тим поводом, данас је организован такозвани „Open day“. Децачи узраста 2007, 2008, 2009. и 2010. годишта појавили су се на пробном тренингу да пред тренерима из Звездине Омладинске школе покажу шта умеју. Укупно се појавило 88 дечака, а већина њих је оставила више него добар утисак.

Задовољни смо одзивом, јер велика је ствар за Црвену звезду што толико дечака долази на наше пробне тренинге са жељом да наставе да тренирају у клубу за који навијају. Пажљиво смо надгледали данашњи тренинг и донекле смо стекли слику о томе колико деца могу. Наравно, за неке од њих ће уследити и додатна тестирања. Јако је важно да деца наставе да раде на себи, јер то је једини пут који их заиста води до испуњења снова. Звезда ће им у томе помоћи, колико може — рекао је Владимир Цвијетићанин, координатор Школа фудбала ФК Црвена звезда.

Претходни текстЗвездин четверац на Европском првенству у Подгорици
Следећи текстЗвездине тенисерке вицешампионке државе