Крстичић и Радоњић: Велика част

37

Награда за одличне игре у црвено-белом дресу стигла је у виду позива за „А” репрезентацију двојици првотимаца Црвене звезде, Ненаду Крстичићу и Немањи Радоњићу.

Вршилац дужности селектора репрезентације Србије Младен Крстајић одлучио је да екипи прикључи двојицу Звездиних фудбалера за предстојеће контролне мечеве са Кином и Јужном Корејом.

Изузетно ми је драго што се враћам у репрезентацију Србије, за сваког фудбалера је највећи успех да игра за своју земљу. Срећан сам што ћу бити део предстојеће турнеје по Азији и надам се да ћемо и Радоњић и ја добити шансу да заиграмо на некој утакмици. Звезда ми је много помогла од почетка сезоне, тренер Милојевић ми је дао континуитет у игри и захваљујући тим утакмицама ушао сам у форму. Заиста велику захвалност дугујем Црвеној звезди што ме је вратила у живот – рекао је Крстичић.

Његов млађи саиграч није крио одушевљење што је добио дебитантски позив за „А” репрезентацију Србије.

Ове јесени ми се догодило заиста много лепих ствари. Од тога да сам са Звездом ушао у Лигу Европе до овог позива за националну селекцију. То је велики искорак у мојој каријери и на овај позив глеадм као на прилику за доказивањем. Сигурно велика заслуга за моје добре игре иде и стручном штабу и мојим саиграчима из екипе, сви ми од првог дана када сам дошао у Звезду заиста много помажу. Прилика да заигра за „А” селекцију је изузетна част за сваког, а посебно за младог играча. Верујем да ће ме сви саиграч лепо прихватити и да ћу оправдати очекивања – рекао је Радоњић.

Звездин двојац истиче да код њих нема места за умор.

Када је у питању репрезентација умор не постоји, сваки напор мора да се издржи. Нико од нас се не жали јер је заиста велика ствар играти за свој национални тим. Умор мало иде и из главе, морамо да будемо ментално јаки како бисмо све издржали. Верујемо у себе и не сумњамо да ћемо, као што смо то до сада радили и у Звезди, из педстојећих мечева репрезентације изаћи још јачи и са новим искуством – поручили су Радоњић и Крстичић.

Претходни текстСавић: Част је предводити ову екипу
Следећи текстЦрвено-бели у уторак дочекују Нови Пазар