Савић: Видео сам је у голу

65

Црвена звезда учврстила се на другом месту групе „Х“ Лиге Европе након освојеног бода на мечу са Арсеналом. Одличну шансу да Звезди донесе три бода имао је штопер Вујадин Савић, али је након његовог ударца главом лопта завршила у рукама голмана Арсенала.

Остаје велики жал што нисам успео да затресем мрежу и што нисмо освојили сва три бода. Код свог ударца сам већ почео да се радујем, видео сам лопту у голу, али голман је закачио и ударила је у пречку. И пре утакмице сам говорио да бих више волео да освојимо бод или три, него да ја постигнем гол – рекао је Савић.

Звездин штопер није крио задовољство што је његов тим сачувао своју мрежу.

Освојили смо јако битан бод за наставак такмичења у групној фази. Још више нам значи сада када знамо да је Келн успео убедљиво да побеси БАТЕ Борисов и сада смо се учврстили на другом месту на табели. Остале су нам још две утакмице и искрwно се надам да ћемо дочекати пролеће у Европи.

Звездин штопер посебно се захвалио нашим навијачима који су направили одличну атмосферу.

Из утакмице у утакмицу растемо и постајемо права борбена екипа. Данас смо то показали и јако сам поносан на своје саиграче, на стручни штаб, као и навијаче који су дошли у овако великом броју да нас подрже. Мислим да Звезда није имала овако добру генерацију у последње време – закључио је Савић.

Претходни текстМилојевић: Moжемо против сваког
Следећи текстЗвезда ТВ | Браво Звездо