Срнић: Размишљамо само о Земуну

56

Фудбалери Црвене звезде овог викенда састаће се са новајлијом у Суперлиги. Изабраници Владана Милојевића у недељу од 13 часова гостују екипи Земуна.

Сигурно ће бити тешка утакмица зато што Земун после дужег времена игра у најелитнијем рангу домаћег фудбала и имаће много мотива да докажу да им је ту и место. Нисмо имали много прилике до сада да гледамо њихову екипу, али наш стручни штаб је и за ову утакмицу одрадио одличну анализу. Зато знамо да ако испоштујемо све тактичке замисли нашег тренера нећемо имати проблема. Оно што сам ја до сада видео јесте да је терен у Земуну у мало лошијем стању, али надам се да ћемо се брзо прилагодити – рекао је Срнић.

Звездин крилни нападач истакао је да је екипи изузетно пријао дан одмора након меча са Спартаком.

После дужег времена имали смо слобидан дан и заиста смо га сви искористили да бар мало напунимо батерије. Нормално је да се умор код играча осети након овако густог распореда утакмица који имамо. Ипак, ми смо сви професионалци и знамо да се носимо са њим. Како и шеф казе, то је нешто на шта морате да се навикнете и са чим морате да се носите ако желите да играте у Црвеној звезди.

Екипа Владана Милојевића још увек не размишља о предстојећем сусрету у Лиги Европе.

Од самог почетка сезоне истичемо да нам је домаће првенству приоритет. Желимо да вратимо титулу на Маракану. Какав год успех да остваримо у Европи, он неће бити потпун без титуле на крају сезоне. Зато смо у овом тренутку фокусирани само на утакмицу са Земуном – поручио је Срнић.

Претходни текстЗвезда ТВ | Звездаши на сајму књига
Следећи текстЗвезда на нивоу финала Лиге шампиона