Звездине даме у суботу гостују у Панчеву

51

Одбојкашице Црвене звезде гостоваће Динаму у Панчеву у суботу (17 часова) у оквиру 3. кола Банка Поштанска штедиона Суперлиге Србије.

Црвено-беле су у прва два кола оствариле победе освојивши максималних 6 бодова и налазе се на ћелу табеле, док је Динамо на зачељу без победе и без освојеног сета.

Фаворити смо у овом дуелу, али без обзира на то морамо да уђемо максимално сконцентрисано у меч, да играмо дисциплиновано и прикажемо оно што радимо на тренинзима, као што смо радиле и у претходне две утакмице. Нашу игру не би требало да прилагођавамо противнику, већ да им не дозволимо да се разиграју. Морамо да наметнемо наш ритам, наш темпо, да играмо нашу игру и у том случају неће бити проблема – изјавила је Сара Вучићевић, средњи блокер Црвене звезде.

У саставу неће бити једино Анастасије Секулић коју још увек мучи повреда рамена, али све остале одбојкашице Црвене звезде ће бити спремне и на располагању тренеру Мирјани Мусулин.

Утакмица 3. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије између Динама и Црвене звезде игра се у суботу 28. октобра у 17 часова у Хали спортова Стрелиште у Панчеву. Меч ће судити Јована Вуковић и Владимир Симоновић.

Претходни текстПрви пораз у сезони у Подгорици
Следећи текстЦрвено-бели у Љигу за прве бодове