Ле Талек: Поштујте фер-плеј!

55

Изабраници Владана Милојевића на јучерашњем мечу са Младошћу из Лучана освојили су нова три бода и задржали прво место на табели. Звездин штопер Дамјан Ле Талек истакао је да је изузетно незадовољан начином на који је игри приступио гостујући тим, као и то да је најбитније да је његова екипа забележила нови тријумф.

Јучерашњу утакмицу није обележила фер-плеј борба, жао ми је што је и то део фудбала. Чини ми се да играчи Младости нису желели да играју фудбал и да се надмећу са нама, већ да им је једини циљ био да повреде мене и моје саиграче. Неколико пута сам скренуо пажњу судији да су противнички фудбалери превише оштри, што се до самог краја меча нажалост показало као тачно. Сваки сусрет са екипом из Лучана је исти, па смо тако и пре јучерашње утакмице знали шта нас чека, знали смо да ће бити много прекида и фаулова. На крају смо победили и освојили нова три бода и то је најважније. Чак и када није све како треба, ми морамо да побеђујемо – рекао је Ле Талек.

У 89. Минуту утакмице Звездин штопер задобио је јак ударац у раме.

Противнички играч ме је ударио у раме, са којим сам већ имао проблема због којих сам се подвргао операцији. У моменту су ми се све те слике из периода када сам имао проблем са поредом вратиле у сећање. Видело се да је играч Младости стартовао са намером да ме повреди, ударио ме је јако без икаквог разлога и осетио сам бол у читавој руци након његовог старта. То ме је заиста изнервирало, то је непоштовање противника и фудбала као игре. Сви саиграчи притрчали су да ми помогну, то је потпуно нормална реакција, ми смо тим. Ако је неко у проблему сви ће доћи да му помогнемо – поручио је Ле Талек.

Претходни текстНема одмора, црвено-бели кренули за Москву
Следећи текстПродаја карата за Макаби од уторка