Александар Дјуков посетио Црвену звезду

91

У просторијама Фудбалског клуба Црвена звезда одржан је састанак генералног директора „Гаспром њефта“ Александра Дјукова и руководства нашег клуба.

Посета господина Дјукова представља један од најзначајнијих догађаја од почетка сарадње Црвене звезде и „Гаспром њефта“. Поред директора руске компаније, састанку су присуствовали генерални директор НИС-а Кирил Тјурдењев и амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Чепурин. У име нашег клуба, госте су поздравили председник Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић и почасни председник Драган Џајић, а испред Владе Републике Србије, министар Александар Антић.

Александар Дјуков је изјавио да је „Гаспром њефт“ јако задовољан напретком Црвене звезде како поводом спортских резултата, тако и развојем инфраструктуре и оптимизације бизниса. Он је истакао да „Гаспром њефт“ настоји да сарађује са спортским клубовима који стреме само високим резултатима. Ђуков је изјавио да његова компанија намерава да продужи сарадњу са Црвеном звездом и пожелео је клубу успешно учешће у националном шампионату, а посебно у Лиги Европе.

Током једночасовног састанка, представљени су планови развоја клуба и његове академије, а одржана је и дискусија на тему развоја европског фудбалског тржишта. Гости из Русије су посетили музеј нашег клуба, у коме су поред пехара европског шампиона, пажњу г. Дјукова привукле и фотографије посете руског председника Владимира Путина нашем стадиону. После посете музеју, нашим руским пријатељима су уручени сувенири ФК Црвена звезда.

Претходни текстПродаја карата за Макаби од уторка
Следећи текст„Наша линија живота” – Звездашко васпитање