Звездини дечаци освојили турнир у Тузли

65

Претходног викенда, од 6. до 8. октобра, у Тузли је одржан турнир под именом „Слободини пријатељи“ за дечаке узраста до 10 година. На турниру је учествовала и одговарајућа селекција Црвене звезде.

Организатор турнира је био ФК Слобода, а учествовало је 16 екипа из бивше Југославије. Поред нашег клуба, учествовали су и Партизан, Слобода, Војводина, Напредак (Крушевац), Осијек, Марсонија, Сарајево Жељезничар, Випава (Словенија)…

Наша екипа вођена тренером Урошем Урошевићем победила је све противнике у групи и као првопласирана пласирала се директно у полуфинале. Тамо су се дечацима из Црвене звезде супротставили вршњаци из Жеље, а наш тим славио је убедљиву победу резултатом 4:0. У великом финалу, Црвена звезда је савладала Сарајево резултатом 3:0!

Након финалне утакмице и још једног освојеног турнира Звездиних дечака, координатор школе фудбала Црвене звезде Владимир Цвјетићанин је рекао:

Захваљујем се домаћину на одличној организацији и овом приликом желим да истакнем да је екипа одиграла на стварно респектабилном нивоу. Целокупан стручни штаб и ја смо задовољни односом играча ка игри и укупним понашањем на турниру. Велику помоћ имали смо и у Цвјетину Благојевићу који је био део наше експедиције, а иначе је бивши играч оба клуба и Црвене звезде и Слободе — рекао је Цвјетићанин.

Претходни текстТерзић: Подржимо „орлове“
Следећи текстПродаја карата за наредне утакмице