Сјајна сарадња Терми Чатеж и Црвене звезде

78

Дуготрајна и успешна сарадња између Црвене звезде и Терми Чатеж датира из 2013. године. Помоћница директора продаје и маркетинга Аленка Погачар истакла је да се у претходном периоду значајно развио спортски туризам у оквиру Терми Чатеж.

Више пута смо рекли да су са склопљеним уговором са Црвеном звездом Терме Чатеж почеле систематски да се баве спортским туризмом. То смо желели да постигнемо и раније због тематике самих Терми, долазиле су нам групе пливача, као и други спортисти, али фудбалски туризам смо посебно развили од када смо почели да сарађујемо са Црвеном звездом. У свим овим годинама много смо научили и Звезда нам је са својим именом и брендом дала додатне референце и клубове који су баш због тога што се ваш клуб припремао овде решили да и они са нама склопе уговоре – рекла је Аленка Погачар.

Услови за тренирање у Термама Чатеж су све бољи из године у годину.

Ми смо се фокусирали на фудбал, изградили смо своје терене. На самом почетку нашег развоја сви клубови су имали примедбе на недостатак терена у непосредној близини смештаја. Зато смо прошле године направили два терена, један главни и један помоћни. Ове године додали смо и трећи терен. Читава делатност Терми Чатеж заснива се на термалним водама, које се употребљавају, осим за пливање и релаксацију, такође и за здравствене намене, као и за загревање простора. Тај бенефит искористили смо и када смо градили фудбалска игралишта. На два од три терена су постављени системи који омогућавају играње и у зимским условима, баш због те топле воде.

У Термама Чатеж се током летњег периода организује фудбалски камп за децу, у одличним условима са искусним тренерима.

Од самог почетка желели смо да се сарадња са Црвеном звездом не заснива само на првом тиму, већ да буду укључени сви узрасти, а посебно деца јер Терме Чатеж су управо дестинација за њих. Ово је већ други уговор који имамо са Звездом и он се заснива на учествовању у организовању дечјих кампова. Прошле године је била премијера дечјег кампа Црвене звезде код нас и имали смо 20 учесника. Ове године се то поновило и имали смо много веће интересовање, око 50 учесника. Многи од њих су дошли са својим родитељима и пријатељима, те су тако они, док су деца тренирала, имали прилике да уживају у садржајима које нуде Терме Чатеж. Зато можемо да кажемо да имамо угодну сарадњу на обострано задовољство и урадићемо све да се она настави, јер се свет заснива на деци и морамо да бринемо о њима.

Терме Чатеж су, делом захваљујући сарадњи са Црвеном звездом, постале познат бренд у Србији.

Терме Чатеж су присутне већ скоро 20 година на тржишту Србије, али велики бум на вашем тржишту направљен је од када је промењен визни режим и од када туристи из Србије могу несметано да долазе у Словенију. То се најбоље од свих словеначких терми одразило баш на Терме Чатеж, зато што смо систематки радили на том тржишту, а и зато што се налазимо на самом уласку у Словенију, близу границе. Пут из Београда, као највећег града у Србији, до наших Терми није дуг и врло је угодан. Срби су одувек били наши драги гости, веома су добри потрошачи и умеју да уживају у свим садржајима које нудимо. Они су навикли и на нашу околину у Термама Чатеж и у Брежицама тако да смо са Црвеном звездом још надградили и додали структуру гостију коју нисмо имали до сад.

Почетком 2017. године Терме Чатеж и Црвена звезда продужили су сарадњу на још три године.

Уговор до 2019. године укључује припреме првог тима два пута годишње. Настојаћемо да нашу сарадњу наставимо и побољшамо, посебно са искуством које сада имамо иза себе. Сви смо задовољни што је ове године Звезда заслужено успела да оствари успех у Европи и свима нама то значи и носи бенефит промоције – поручила је госпођа Погачар.

Претходни текстЈутарњи рад у теретани
Следећи текстСвечани пријем за Бојану Миленковић