Милијаш: Пријаће нам одмор

57

Неколико дана одмора, колико је пред фудбалерима Црвене звезде услед паузе у првенству, долази у правом тренутку, након јаког ритам играња утамица на готово свака три дана.

Сви се радујемо одмору, заиста смо после оволико мечева исцрпјени и физички и психички. Турбулентан период је иза нас, доста времена провели смо у путу, све то одузима енергију. Зато репрезентативна пауза долази у прави час, имаћемо прилике да напунимо батерије. Након неколико дана одмора враћамо се озбиљном раду, желимо што боље да се припремимо за све оно што нас очекује у наставку првенства, као и у Европи – рекао је Милијаш.

Искусни везиста осврнуо се на јучерашњи меч против Напретка у Крушевцу.

Иако смо имали више шанси на мечу, али на крају се рачуна само резултат и чињеница да нисмо победили. Могло је да буде другачије, могли смо одмах на почетку да постигнемо да постигнемо гол када је Пешић имао одличну шансу. Касније су у Доналд и Срнић били за мало непрецизни. Такође, голман Напретка је бранио и немогуће ствари. Ја са у самом финишу меча извео слободан ударац, добро сам шутнуо и већ сам видео лопту у голу када је кренула преко живог зида, али овог пута нисам имао среће На нама је сада да се окренемо наредним мечевима, да размишљамо позитивно, да се вратимо на победнички колосек и да нас ово не поремети.

Звездин капитен истиче да се његова екипа већ сада окреће наредним мечевима у домаћем првенству.

Моја екипа је изузетно јака, један овакав меч, након свих победа у сезони, не може да остави траг на нама. Сигурно бисмо сви били срећнији да смо на одмор отишли са новом победом, али треба ово да заборавимо што пре. Уколико је пораз морао негде да се деси боље што је то било сада, имамо пред собом још много мечева у домаћем првенству и још много прилика да се задржимо на првој позицији – поручио је Милијаш.

Претходни текстСаопштење Управног одбора
Следећи текстОд среде у Термама Чатеж