Пешић: Негде ти се да, негде ти се одузме

68

Фудбалери Црвене звезде доживели су први пораз у сезони у Суперлиги Србије од Напретка минималним резултатом.

Много шанси смо пропустили, голман Напретка је бранио и немогуће. И Срнић и Доналд и ја смо имали стопостотне прилике, али данас нисмо имали среће. Изузетно је била тешка утакмица, Напредак је направио много фаулова, често је прекидана игра. У самом финишу смо примили гол из тешке ситуације. Мислим да сада Митровић, или било који играч, шутне још сто пута онако не би постигао погодак, али лопта је ушла у правом тренутку за њих — рекао је Пешић.

Пешић истиче да је најважније да и након овог меча његова екипа заузима прво место на табели.

Тако су се поклопиле коцкице данас, негде ти се да, а негде мора да се одузме. Имали смо четири или пет одличних шанси, али ниједна није ушла. На претходној утакмици у Келну наш противник имао је неколико стопостотних прилика, али нису били прецизни. Никада није добро изгубити, али можда је мало лакше у овој ситуацији, јер смо на првом месту и даље и имамо још много прилика за поправни.

Репрезентативна пауза долази у правом тренутку да Изабраници Владана Милојевића напуне батерије.

Заиста нам је одмор преко потребан. Исцрпљени смо и психички и физички јер смо често на путу, играмо на свака три дана и то мора да остави последице. Пријаће нам неколико дана одмора, али још више и то што ћемо имати довољно времена да се добро припремимо за наставак првенства — поручио је Пешић.

Претходни текстЗвезда се пласирала у 2. коло Континентал Купа!
Следећи текстСрбија шампион Европе!