Кинески амбасадор посетио Звезду

74

Амбасадор НР Кине Ли Манчанг посетио је данас фудбалски клуб Црвена звезда.

Председник клуба Светозар Мијаиловић и генерални директор Звездан Терзић угостили су амбасадора Манчанга и провели пријатно време у разговору. Такође, кинески амбасадор имао је прилику да обиђе музеј на нашем највећем стадиону, да се упознао са богатом Звездином историјом и да види највредније трофеје које је наш клуб освојио. Господин Манчанг, који не крије да је велики навијач Звезде, добио је црвено-бели дрес са својим презименом као лепу успомену на дружење.

Навијач сам Црвене звезде готово пуне четири деценије, од када сам као студент дошао у Београд. Заволео сам овај клуб још давне 1978. године. До данас, кад год сам у прилици, гледам сваку Звездину утакмицу – рекао је кинески амбасадор у Србији и додао:

Морам да истакнем да много Кинеза зна за Црвену звезду. Мој син је навијач, много воли ваш клуб, као и ја. Зато се посебно радујем што сам имао прилике да разговарам са председником и генералним директором клуба о начинима за будућу сарадњу. СВакако да у области фудбала Кина може много да научи од Србије – поручио је Манчанг.

Претходни текстПочела продаја сезонских улазница
Следећи текстСтојковић: Најважнија утакмица у групи