Доналд: Да наставимо са победама

54

Фудбалери Црвене звезде освојили су нова три бода на гостовању у Ивањици, а свој други гол у домаћем шампионату, врло атрактиван, постигао је Мичел Доналд.

Након краће паузе наставили смо сезону у истом ритму, остварили смо победу без примљеног гола. Одиграли смо одлично прво полувреме, за првих пола сата постигли смо два гола и практично одлучили питање победника. Нисмо желели на томе да се зауставимо, али у другом полувремену је мало опао ритам игре, губили смо неке лопте које нисмо смели. Ипак, на крају је најважније да смо победили – рекао је Доналд.

На мечу у Ивањици, поред постигнутог гола, Доналд је уписао и асистенцу код првог поготка Рикардиња.

Гледаоци су могли да виде два врло лепа гола. Позиција код слободног ударца је била одлична, добро сам се снашао. Често волим и на тренинзима да шутирам из сличне удаљености, драго ми је да је ова лопта ушла и обезбедила нам миран наставак утакмице. Веома сам срећан и због Рикардиња, одиграо је одлично јуче. У последње време није имао велику минутажу, али јуче је показао свој квалитет. Одрадио је велики део посла против Јавора и сви смо задовољни због тога, његова добра игра много значи целој екипи.

Изабранике Влада Милојевића у четвртак очекује први меч групне фазе Лиге Европе против БАТЕ Борисова.

Добро је за нас што утакмицу у Лиги Европе дочекујемо након победе у домаћем првенству. Атмосфера у екипи је заиста одлична, сви смо спремни за оно што нас чека. Имамо јасан циљ, желимо да победимо сваког противника, уопште не размишљамо о његовом имену.Фокусирани смо само на своју игру. Знамо да нам против БАТЕ-а на терену сигурно неће бити лако, али играмо на Маракани, пред својим навијачима, а ту је све могуће – поручио је Доналд.

Претходни текстПораз у првом припремном мечу
Следећи текстВељко Миловановић јуниорски вицешампион Балкана