Унапређена скаутинг служба млађих категорија

154

У четвртак, 7. септембра 2017. почела је са радом скаутинг служба Омладинске школе која обухвата комплетну територију Републике Србије.

Циљ формирања скаутинг службе јесте да се организованом методом унапреди квалитет играчког погона Омладинске школе. Данас је одржан први радни састанак на којем је потврђена листа 21 скаута. Утврђене су јасне процедуре и параметри селекције према којима ће скаути и селектирати играче.

Драго ми је што је на први позив нашег клуба дошао 21 скаут и што су већ на првом радном састанку показали жељу да својим ангажманом унапреде рад у нашем клубу. Желим им пуно успеха у наредном периоду. Црвена звезда је одлучила да у наредном периоду осавремени рад у Омладинској школи, а овај чин је само један у низу доказа да се мисли на будућност клуба и да се клуб налази на правом путу. Овим путем позивам све оне који нису ангажовани, а мисле да могу да се опробају у овом послу, да пошаљу своју биографију и укључе се у у рад службе — рекао је Владимир Цвјетићанин, организатор скаутинг службе.

Претходни текстЗвездаши уживали на Газпромовој станици
Следећи текстНови пораз Звезде