Звезда све ближа титули!

109

Претходног викенда одржана је трка на легендарној стази Ушће у Београду. Возачи Црвене звезде остварили су одличне резултате, сачували су предност у генералном пласману клубова и налазе се близу освајања шампионске титуле.

Класа 1 – Југо 55 (мали Н) – Наш млади Лазаревић Никола, који је у квалификацијама заузео друго место и показао да из трке у трку све више напредује, успео је да се домогне прве победе у овој класи. Била је то велика борба за прво место до неке половине трке, када је другопласирани у жару борбре ударио од позади нашег Николу и том приликом оштетио хладњак, па је морао да одустане и тако Николи олакшао посао. Трку је контролисао, није дозволио да му конкуренција приђе и тако однео 25 бодова и сада се укључио у борбу за титулу првака.

Класа 2 – Југо 55 (хибрид) – Трка је протекла мирније него уобичајено па после одустајања Часлава Тошића због технишког квара, као и Бранислава Цветића, Виктор Давидовски је заузеао друго место после треће позиције у квалификацијама и тако задржао прву позицију у генералном пласману.

После ове трке АКСК Црвена звезда је увећала предност у односу на конкуренте и надамо се да ће тако остати до краја првенства.

Наредне две трке шампионата Србије, возиће се на стази Берановац поред Краљева 16. и 17. септембра 2017. године.

Претходни текстМилица Николић пета на свету
Следећи текстЛе Талек: Једва чекам наредни меч