Деца уживала у Термама Чатеж

64

Од 23.07 до 29.07 у словеначким Термама Чатеж одржан је други по реду камп ФК Црвена звезда.

Ове године учешће су узела 35 детета (33 дечака и 2 девојчице), из чак осам земаља (Србија, Црна Гора, Словенија, Италија, Шведска, Швајцарска, Француска , Немачка). То је 50 одсто више него прошле године.Децу су водила три тренера (Владимир Цвјетићанин – директор кампа, Милан Савковић и Срђан Бугарски – тренери), док је укупан број учесника био 54.

Поред напорних тренинга деца су уживала у базенима и свим сјајним условима које им обезбеђују Терме Чатеж. Притом полазници Звездиног кампа су одиграли и три утакмице. Са ФК Бреганом (5:4 за Звезду и две утакмице против ФК Коротан, обе нерешено 6:6 старији и 5:5 млађи).

Најважније је истаћи да нам је домаћин омогућио фантастичне услове за рад и за одмор након напорних тренинга. Уживајући у свим садржајима Терми деца су стекла и нова познанства како са децом из кампа тако и са децом која су боравила у Термама на распусту. Нама поред задовољне деце било је и важно што се нико од играча није повредио нити разболео. Хвала свим учесницима и домаћину на дивном искуству и надамо се нагодину још већем и бољем кампу – рекао је тим поводом Владимир Цвјетичанин, директор кампа.

Претходни текстНикола Радичевић у Црвеној звезди!
Следећи текстСписак путника за Праг