Бабић: Дуго сам сањао овај дан

68

У мечу другог кола Суперлиге Србије у коме је Црвена звезда победила Рад на Бањици први пут је црвено-бели дрес обукао Срђан Бабић.

Звездин штопер након тријумфа од 2:0 и свог дебија није крио радост.

Жеља ми је одувек била да сазнам какав је осећај истрчати на терен као Звездин фудбалер. Пре две године сам се надао да ћу то доживети, али морао сам мало дуже да чекам јер се нису све ствари поклопиле. Пресећан сам и сада размишљам само о будућности и о свему оном што ме очекује у црвено-белом дресу — рекао је Бабић.

Звездин штопер осврнуо се на учинак своје екипе на јучерашњем мечу на Бањици.

Јако тешка утакмица по времену које уопште није било лако за игру. У овом тренутку нам је свима најважније да смо освојили три бода. Врло је битно што смо добро отворили првенство, што играмо ефикасно и што нисмо примили ниједан гол. Очекивао сам можда да створим шансу или постигнем погодак, с обзиром на то да је било заиста много корнера на утакмици. Овог пута се није наместило, иако сам неколико пута упутио ударац ка голу након прекида. Лично ми много више од тога значи што нисмо примили гол на Бањици и зато могу да кажем да сам задовољан својим дебијем у Звездином дресу.

Црвену звезду за три дана очекује пут у Праг на реванш меч трећег кола квалификација за Лигу Европе.

Знамо шта нас очекује, спремамо се и максимално смо фокусирани на утакмицу са Спартом. У одличном расположењу путујемо у Праг, али ниједног тренутка не заборављамо да нас већ у недељу очекује утакмица трећег кола домаћег шампионата. На свим фронтовима морамо да будемо максимално успешни – поручио је Бабић.

Претходни текстКатарина Јочић вицешампионка Балкана
Следећи текстЦрвено-бели доминантни у Кули