Освојен још један велики турнир

75

Генерација наших младих играча (2006. годиште) учествовала је по пети пут на турниру „Alpas Cup“ у Великој Горици. Овај турнир важи за најјачи турнир за узраст од једанаест година у региону.

Учествовало је 40 екипа са простора бивше Југославије (Динамо, Ријека, Сарајево, Жељезничар, Сплит, ОФК Београд…) и иностранства (Штурм Грац, Трансилванија…). И у тако јакој конкуренцији, Црвена звезда је освојили прво место без иједног пораза. Млади фудбалери Црвене звезде одиграли су у два дана 10 утакмица и успели да направе гол разлику 22:2.

Моји дечаци су показали као и на свим претходним турнирима максимално залагање и поштовање свих тактичких замисли, што је довело до овако убедљивог тријумфа у јакој конкуренцији. Од организатора и покровитеља турнира смо добили све похвале за борбеност, дисциплину и показану фудбалску игру. Уз пехар и медаље за прво место, тројица наших дечака изабрано је у дрим тим турнира. Што се тиче самог турнира, могу да кажем да је организација била на високом нивоу, а суђење изузетно коректно. Организатори турнира су све учинили да се осећамо као код куће. Наша екипа је имала заиста фантастичан третман, како од организатора, тако и од осталих учесника турнира и гледалаца. Сви су били одушевљени игром и понашањем наше деце. Овом приликом бих се посебно захвалио члановима организације турнира, Дамиру Голубићу и Кристијану Јапецу, који су нам чак платили и вечеру. Такође се захваљуљемо и саветнику председника ХНС, господину Зориславу Сребрићу, легенди југословенског и хрватског фудбала на честиткама нашем тиму и поздравима господину Драгану Џајићу и осталим легендама нашег клуба које лично познаје. Надам се да ћемо и следеће године учествовати на овом турниру — рекао је тренер 2006. годишта.

Генерација 2006 је још једном доказала да је нове млада снага на коју ће ФК Црвена звезда моћи озбиљно да рачуна.

Претходни текстСтојковић: Показали смо огромну жељу
Следећи текстМилан Ристић испунио норму за СП