Представљен Филип Стојковић

445

ФК Црвена звезда је у четвртак, 15. јуна, представила и своје друго појачање овог лета.

Блицевима бројних фотографа данас је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ био изложен некадашњи фудбалер Црвене звезде Филип Стојковић. Ново појачање на позицији десног бека представио је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

Задовољство ми је да представим новог играча Филипа Стојковића. Филип је дете Црвене звезде, прошао је све млађе категорије у Црвеној звезди и дебитовао за први тим, а касније је играо у Чукаричком и Минхену. Знам га из Омладинске школе када сам био директор, одлично смо сарађивали и јако се добро познајемо. Желим му добродошлицу и да овога пута оствари све своје снове које је сањао док је био играч млађих селекција — рекао је Мркела.

Први утисци увек насмејаног „Жулета“ били су веома позитивни.

Пресрећан сам што сам се вратио у клуб у којем сам одрастао, који ми је у почетку дао све. Провео сам прелепе године овде, имао прелепо детињство, освајао сам као млад титуле. Надам се да ћемо тако и да наставимо у првом тиму, зато сам се и вратио јер ми је то неостварена жеља. Све најлепше увек причам о Црвеној звезди и ту сам да помогнем екипи — рекао је Стојковић.

Филип је већ имао веома успешну сарадњу са тренером Владаном Милојевићем.

Са садашњим Звездиним тренером сам освојио титулу у млађим категоријама, далеко убедљиво у односу на ривале. Освојио сам и Куп са Чукаричким, сви знају како сам реаговао после утакмице, био сам пресрећан и надам се да ћемо освојити наредне године све што се може освојити — прижељкује Стојковић.

Митар Мркела је најавио још дешавања када су у питању доласци нових играча.

Радимо на томе, неће се журити и потписивати уговори са неким половичнин решењима. Тражимо права решења и верујем да ћемо у најкраћем могућем периоду довести некога на позицији штопера. На мом представљању сам рекао да ће се видети у ком правцу иде Црвена звезда. Ради се на томе да буде још повратака Звездине деце. Рикардињо је Београду, започео је тестове које није могао да заврши јер има високу температуру. Верујем да ће за дан-два бити и то завршено — рекао је Мркела.

Претходни текстПоподневни тренинг на Златибору
Следећи текстДарко Лазовић посетио фудбалере