Преподневни тренинг на Златибору

86

Фудбалери Црвене звезде одрадили су свој први јутарњи тренинг на Златибору.

Каква радна атмосфера влада доказ је и то што је, као и јуче, тренинг и данас почео нешто пре заказаног времена, с обзиром на то да су сви фудбалери десетак минута раније били спремни на терену. Кренули су опет исто, трчањем, али то је била и једина сличност са даном иза нас.

Загревање је овог пута било без лопте, а њу је заменила трака око ногу која је додатно затезала играче. Лаганим ритмом се улазило у наставак тренинга, а нови реквизити су већ били на терену.

Уследио је овог јутра главни део, мешавина вежби снаге и рада са лоптом. Играчи су прво имали серију трбушњака, па стој на фитнес лоптама и балансерима али и стој са теговима. Из тога се на знак тренера Милојевића са половине терена кретало у контру са четири играча, а она се завршавала центаршутем након након неколико пасова и завршницом.

За крај данашњег тренинга уследило је трчање од ивице једног казненог до другог и то десет серија, да би се рад након близу сат и по времена завршио.

Тренинг су са трибина посматрали малишани из Основне школе „Скадарлија“ из Београда, а фудбалере од 18 часова очекује још један излазак на терен.

Претходни текстБојковић: Веже нас истинска љубав према рукомету
Следећи текстПочиње Звездина радионица