Списак кандидата за Скупштину

93

ФК Црвена звезда обајвљује списак кандидата за Скупштину клуба, који ће 4. и 5. јуна бити бирани на клупским изборима.

Члановима клуба обратио се Матија Радојичић, председник изборне комисије, а његове речи преносимо у целости.

„Поштовани чланови клуба,

обавештавамо вас да је завршен поступак кандидовања за изборе за Скупштину клуба. Захваљујемо се свим члановима клуба који су узели учешће у процесу кандидовања, а посебно кандидатима који су у тешким тренуцима за клуб показали инцијативу и одговорност у да се укључе у рад Скупштине клуба.

Са великим задовољством можемо да констатујемо да је листа од 61 кандидатa изузетно разноврсна и квалитетна. Сви кандидати су вишегодишњи чланови клуба, остварени и успешни у својим професијама. То је изузетан потенцијал и шанса да будућа Скупштина клуба и заиста буде место за најважније одлуке како за садашњост тако и за будућност клуба.

Позивамо све чланове клуба да се упознају са кандидатима путем званичног клупског сајта и масовно изађу на изборе. Свим кандидатима желимо срећу на предстојећим изборима. Такође, апелујемо да клуб пронађе начина да укључи у рад клуба и оне кандидате који након избра не буду били изабрани у Скупштину клуба, јер Звезди је потребан сваки члан, а сви добро знамо поруку Слободана Ћосића — један клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи.

Председник изборне комисије
Матија Радојчић“

Списак кандидата можете преузети ОВДЕ.

Претходни текстБоаћи у репрезентацији!
Следећи текстПораз у Новом Саду