Милић: Не одустајемо до краја

79

Звездином крилном нападачу Немањи Милићу посебно одговара екипа Младости из Лучана. У првом сусрету са Младошћу од када брани боје црвено-белих у Купу Србије главом је постигао фантастичан гол. Исто је поновио и овог викенда на Маракани против гостију из Лучана.

Ово ми је први гол у првенству тако да ми због тога сигурно много значи и представља ми велики подстрек за даље. Сјајан центаршут је претходио поготку, хвала Ристићу на тако прецизној лопти коју ми онда није било тешко да пошаљем у противничку мрежу. Случајност је што сам баш њима поново дао гол, али не бих имао ништа против да у истом маниру завршим сваки наредни сусет са Младошћу — рекао је Милић.

Сви у црвено-белом табору тренутно размишљају само о предстојећем мечу у Ивањици који се игра у среду.

Идемо утакмицу по утакмицу, размишљамо само о следећем противнику, како да победимо и освојимо нова три бода. Сматрам да смо свим оним што смо показали до сада заслужили да на кају будемо шампиони. Црвена звезда је готово две године без престанка прва и ово је чудна ситуција за све нас. Заиста се сви необично осећамо, остало је тако мало до краја и нисмо се помири са тим да ће нам титула измаћи. Борићемо се за њу докле год буде било шанси.

Милић се осврнуо и на утакицу против Младости коју је његова екипа добила резултатом 4:1.

После два пораза најбитније је да смо остварили победу и да смо подигли ниво игре. Имали смо иницијативу, играли смо офанзивно од самог почетка, није нас пореметио гол који смо примили већ смо након њега још агресивније наставили да нападамо. То нам се на крају исплатило и донело нам је одличан резултат. Нећемо се предати до самог краја, имамо још две утакмице до краја шампионата у којима треба да покажемо карактер као што смо то урадили против Младости. Урадићемо све што је у нашој моћи да победама завршимо ову сезону – поручио је Милић.

Претходни текстЗвездини веслачи освојили 4 злата на 1. регати Купа Србије
Следећи текстЗвезда на ’’Евролига бизнис самиту’’