Фримпонг: Уз навијаче до титуле

56

Одличним играма Абрахам Фримпонг усталио се у Звездиној одбрани. Штопер из Гане истиче да је презадовољан досадашњим током пролећног дела сезоне и да ће, уз подршку навијача, финални део шампионата фудбалери Звезде учинити незаборавним.

Након победе над Војводином, која има један од најјачих тимова у лиги, заиста смо пуни самопоуздања. Нама у одбрани много значи и то што нисмо примили гол, иако је то, наравно, заслуга целе екипе. Лично сам задовољан својим учинком, у Звезди сам тек неколико месеци, али сматрам да сам се лепо уклопио и показао клубу и навијачима да увек могу да рачунају на мене. Потрудићу се да будем све бољи и бољи и надам се да ће то помоћи екипи да наставимо у истом ритму, да на свакој следећој утакмици дамо свој максимум како бисмо остварили све победе до краја шампионата – рекао је Фримпонг.

Звездин штопер истиче подршку навијача као додатни мотив сваком фудбалеру црвено-белих.

Подршка као што је била на мечу са Војводином много помаже целој екипи. Играти пред више од 16 000 људи је заиста нешто посебно. Навијачи нам дају додатну снагу и, када их чујем са трибина, имам осећај да нико не може да нас савлада. Очекујем да ће их бити све више како се буде ближио крај сезоне јер знамо да имамо још четири пођеднако тешке финалне утакмице, а управо од навијача у великој мери зависе наше победе.

Звездин штопер осврнуо се и на утакмицу са Војводином.

Јако важна победа је сада иза нас. Сусрети са Војводином никад нису лаки, заиста имају одличне појединце. Било је оштро и неизвесно, али за нас је најважније да смо тријумфовали и да и даље питање шампиона зависи само од нас – поручио је Фримпонг.

Претходни текстСтрахиња Бунчић бронзани на Европском купу у Сарајеву
Следећи текстЦрвена звезда дочекује Мега Лекс