Плавшић: Надам се да ћу наставити

65

Својим осмим голом ове сезоне у свим такмичењима, Срђан Плавшић је још једном доказао да је један од фудбалера који игра у најбољој форми овог пролећа.

Изузетно тешка утакмица за нас. У првом полувремену смо имали неколико шанси које нисмо искористили, али имала их је и Војводина. У другом делу смо ушли у утакмицу с идејом да морамо да победимо и мислим да смо још једном показали каркатер. Нисмо пали после првог полувремена, и мислим да треба да будемо задовољни овом победом. Рекли смо и пре утакмице да имамо пред собом пет финала, сада имамо још четири и надам се да ћемо све до краја победити. Мислим да ће нам одмор значити. Сада имамо два слободна дана, а потом довољно времена да се припремимо за наредну утакмицу, Вождовац — рекао је Плавшић после утакмице.

Плавшић је у последње време један од најефикаснијих Звездиних фудбалера.

Голови долазе у важним тренуцима. Много ми значи то што мој гол дође увек у тренутку када може да олакша нашу игру. Мојим голом данас је било отклоњено питање победника. Много сам срећан и надам се да ћу наставити са оваквом формом.

Подршка са трибина је и на овом мечу била важан фактор.

Било је доста људи, много више него на претхдним утакмицама. Волео бих да и овим путем позовем Звездину публику да нам помогну јер они су увек наш 12. играч и са њима можемо све да постигнемо — рекао је Плавшић.

Претходни текстБожовић: Морамо да се носимо са притиском
Следећи текстОмладинци ремизирали