Одбојкаши Звезде у борби за пети меч

103

Одбојкаши Црвене звезде пред собом имају тежак задатак. Морају да савладају Војводину НС семе у четвртом мечу финалне серије пеј-офа Суперлиге Србије у недељу (18 часова) у Београду, како би изборили мајсторицу у Новом Саду.

Београдски и новосадски црвено-бели одиграли су три меча у финалној серији и успешнија је била Војводина која води са 2:1 у победама.

На почетку финала, у првом мечу у Новом Саду, „лале“ су славиле са 3:0, по сетовима 25:21, 25:22, 25:17, а наши одбојкаши су се истом мером реванширали у другој утакмици 0:3, по сетовима 25:27, 19:25, 21:25, и тако изједначили пред београдске дуеле.

Брејк који су изабраници Драгана Кобиљског направили поништили су одбојкаши Војводине већ у првом београдском мечу, односно трећој утакмици финала резултатом 0:3, по сетовима 23:25, 24:26, 27:29.

Сада предстоји четврти окршај великих одбојкашких ривала, а Црвена звезда мора да оствари тријумф како би остала у трци за шампионску титулу.

Четврта утакмица финалне серије плеј-офа Суперлиге Србије између Црвене звезде и Војводине НС семе игра се у недељу 23. априла од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Александар Петровић и Мирко Јанковић.

Резултат у серији је 1:2 за Војводину НС семе. У случају победе Црвене звезде играће се пети, одлучујући меч у среду 26. априла у Новом Саду, у противном Новосађани ће постати шампиони Србије.

Претходни текстНаставак плеј-офа, Звезда у Панчеву
Следећи текстПетровић славио у Шимкенту