Маракана зове таленте нове #4

86

Стадион „Рајко Митић“ је друга кућа за све звездаше. Предстојећег понедељка популарна Маракана биће опет препуна дечака који сматрају да заслужују пажњу тренера Омладинске школе ФК Црвена звезда.

У понедељак, 24. априла 2017. у 13:30 часова почиње отворени тренинг за играче годишта 2007-2009. Добродошли су сви дечаци из читаве Србије (укључујући и Београд), али и из околних земаља.

Моле се родитељи да доведу децу 60 минута раније на јужну страну стадиона испред свлачионица Омладинске школе како би се уписали, пресвукли и припремили за тренинг. Отворени тренинг ће трајати до 15 часова и на њему ће бити тренери годишта 2007-2009, као и тренери базе у Омадинској школи ФК Црвена звезда.

Многи играчи са претходних „Оpen Day“ акција су се већ пријавили за наше летње кампове, јер на Камповима имамо специјални СЕДМОДНЕВНИ рад са њима!

Позивамо и остале заинтересоване родитеље да на време пријаве своју децу у три смене кампа на Златибору, јер је укупан број учесника кампа ограничен на првих 150 пријава.
Смене су:

17. јун — 24. јун;
24. јун — 01. јул;
01. јул — 08. јул;

у хотелу Wаi Tаi, исто као и прeтходне године.

Ако вам датумски ове смене не одговарају пријавите се на наше кампове:

Јахорина, 15. јул — 22. јул
Терме Чатеж, 23. јул — 29. јул

Пријаве за летње кампове пошаљите на kamp@crvenazvezdafk.com, или их преузмите на нашем клупском сајту.

Буди и ти део Звезде!

Претходни текстЦрвено-бели лако кроз „Дудову шуму“
Следећи текстСезона је почела!