Црвена звезда – Визура, полуфинале 1. чин

88

Одбојкашице Црвене звезде у среду (18 часова) играју први полуфинални меч плеј-офа Суперлиге Србије против Визуре.

Након паузе због репрезентативних обавеза црвено-беле започињу борбу са актуелним шампионом за пласман у финале плеј-офа.

Очекујем да наставимо са добрим играма, као што смо то радили од децембра, и да дамо све од себе. Жеља и мотивација сигурно постоје и ове девојке су заслужиле да се сав уложени напор, труд и ангажовање које су пружиле у претходном периоду исплати и валоризује – изјавила је Мирјана Мусулин, тренер Црвене звезде, а онда је додала:

Са стручне стране, ниједна пауза која се дешава у важном периоду није добродошла. Међутим, не обазиремо се уопште на то. Свака одбојкашица Црвене звезде је свесна шта нас чека, колико је то вредно и готово да се није ни приметило да смо имали неки тежи период, неки пад форме. Изузетно су мотивисане, веома вредно раде, изузетно су позитивне и једва чекају да почне полуфинална серија – поручила је Мусулин.

Звезда и Визура су одиграли чеитир меча ове сезоне, два у лигашком делу Суперлиге и два у четвртфиналу Купа Србије. „Ајкулице“ су биле успешније, али су сви мечеви били веома неизвесни и узбудљиви.

Одлично се познајемо. Мислим да би могла да пресуди боља концентрација и фокус на неке делове игре који су веома битни, али у сваком случају очекујем да овога пута тас на ваги превагне на нашу страну – закључила је Мирјана Мусулин.

Прва утакмица полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије између Црвене звезде и Визуре игра се у среду 12. априла од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Предраг Баланџић и Светлана Зотовић.

Црвена звезда ће бити домаћин и друге утакмице полуфинала која је на програму у суботу 15. априла (18 часова). Екипа која прва стигне до три победе у серији обезбедиће пласман у финале. У другом полуфиналном дуелу састају се Јединство (СП) и ТЕНТ.

Претходни текстВеслај за своју школу
Следећи текстДерби, ипак, у уторак!