Полетановић: Звезда увек иде само на победу

69

Серију од 21 утакмицe без пораза изабраници Миодрага Божовића покушаће да наставе ове среде када их очекује меч четвртфинала Купа Србије против Младости из Лучана.

Звездин везиста Марко Полетановић процењује да његова екипа има добре изгледе да ове сезоне оствари циљеве који су пред почетак првенства постављени пред њега и саиграче.

На самом почетку сезоне као примарни циљ истакли смо освајање дупле круне. Навршава се десет година од када је Звезда последњи пут освојила дуплу круну и верујем да сада имамо екипу која може до краја сезоне да подигне два пехара. Припремамо се за то дуго и напорно, из утакмице у утакмицу показујемо квалитет и верујем да ћемо наставити низ без пораза до последњег кола. Не знам у ком саставу ће доћи Младост, али несумњиво се ради о доброј и искусној екипи. Везали су две победе у последња два кола, али нас не треба да занима њихова форма, ми смо Звезда и увек идемо на победу — рекао је Полетановић.

Још увек је неизвесно у ком саставу ће црвено-бели у среду од 19 часова изаћи на Маракану.

Могуће је да ће тренер Божовић промешати карте пред овај дуел, да ће бити неких ротација у тиму с обзиром на то да нам предстоји неколико паклених недеља у којима играмо утакмице и средом и викендом. Сви ми играчи са нешто мањом минутажом у сваком тренутку максимално спремни очекујемо шансу. Уколико ми се укаже сада у среду даћу све од себе да је искористим на најбољи начин и да, што је најважније, Црвена звезда тријумфује.

Први сусрет Звезде и Мадости у овој сезони обележио је фантастичан погодак Полетановића из слободног ударца у Лучанима.

Ту утакмицу добили смо убедљивим резултатом 4:2. Одиграли смо заиста фантастично, била је лепа утакмица за гледање. Ја сам затворио голеаду на том мечу поготком са дистанце који је један од најлепших који сам постигао. Наравно да прижељкујем и да бих био пресрећан када би се тако нешто поновило ове среде. Нисам заборавио ни меч пред крај јесењег дела шампионата на Маракани када нам је Младост „откинула“ два бода, мислим да је време је да им се реванширамо за то — поручио је Полетановић.

Претходни текстПета узастопна јуниорска титула
Следећи текстБожовић: Озбиљним приступом до победе