Божовић: Реванш за јесењи реми

70

Фудбалери Црвене звезде искористили су репрезентативну паузу да приреде леп сусрет са својим братским клубом, московским Спартаком. Ове суботе, 1. априла, у оквиру 28. кола Суперлиге Србије, црвено-бели ће се поново састати са Спартаком, овог пута из Суботице, на стадиону „Рајко Митић“.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић истакао је да од своје екипе очекује нова три бода.

Победа у пријатељској утакмици нам неће значити ништа ако не победимо сада у суботу. Много нам је важнији Спартак који нас очекује сутра. Наравно да очекујемо да ћемо да победимо, али сигурно да неће бити лако јер бодови су потребни и нама и Спартаку. Суботичани се боре за пласман у плеј-оф. Прошли пут су нам на њиховом стадиону одузели два бода и доста нас намучили. И овог пута очекујем тешку утакмицу, али надам се да ћемо да успемо да победимо и да ћемо завршити ову сезону као прваци — рекао је Божовић.

Црвена звезда у суботу ће наступати у нешто измењеном саставу.

Сигурно неће играти Анђелковић и Ристић, имају проблема са повредама. Плавшић и Манојловић су се вратили са репрезентативног окупљања, тренирали су са екипом.

Искусни стратег осврнуо се и на форму противника.

Спартак има незгодних играча, пре свега мислим на Мудринског, Ивановића, Јововић који је наш играч, а на клупи имају и Пуровића. Торбица је главни покретач и мотор њихове екипе. Искористио бих прилику да му честитам што је пре две недеље одиграо 300. утакмицу, ретки су играчи који су издржали толико да играју — поручио је Божовић.

Претходни текстЈевтић: Победа у Новом Пазару је била веома значајна
Следећи текстПочиње плеј-оф! Спартак у „Шумицама“, субота 20:30!